Over Betonbesteld.nl

Betongeleverd.nl is ontstaan als dochteronderneming van het bedrijf Roos Groep. Het idee van dit initiatief is ontstaan, doordat wij zelf, maar ook mede aannemers behoefte hadden aan een partij die de klant door en door snapt. Met een onderneming die bestaat uit circa 100 personen en gespecialiseerd is in beton, snappen wij onze klanten door en door. Beton moet op tijd zijn én de perfecte kwaliteit hebben. Al is het voor de aanleg van uw terrasvloer, oprit, volledige betonvloer of het storten van een betonband. Met onze verrijdbare betoncentrale zorgen wij dat wij voor u klaar staan.

Verschillende mengsels zijn te leveren en aan te passen tot op het project. Doordat onze chauffeurs en medewerkers zelf in het vak zitten, kunnen wij u van A tot Z ontzorgen of ondersteunen bij het storten van uw betonverharding. Wij leveren regelmatig beton in de regio Eindhoven, Tilburg, en de rest van De Kempen.

Onder de gezamenlijke naam Roos Groep hebben wij onze bedrijven gebundeld met als doel duurzaam te ondernemen evenals hoge kwaliteit en veiligheid te garanderen.

Bekijk ook onze websites: www.roosgroep.com 

Waar wij voor staan!

Door samenwerking te realiseren met andere partijen is alles mogelijk.

Zolang de klant maar centraal staat!

  • Betrouwbaar & snel
  • Wij werken met geschoolde en vakkundige chauffeurs/medewerkers
  • Wij leveren beton, betonpompen, betonafwerkers op de momenten dat u ze nodig hebt!
  • Wij houden ons aan de veiligheidsregels van klanten
  • Goede service, wij zetten dat stapje meer om u tevreden te stellen

Top leveringsgebieden

Bladel
Eersel
Reusel-De Mierden