Voordelen van online beton bestellen

  • Direct afhalen of bezorgd op locatie
  • Hoeveelheden worden nauwkeurig bepaald op locatie, dus geen overschot
  • Flexibel, haal uw beton op of laat het bezorgen wanneer het u uitkomt
  • Nooit teveel beton, dus nooit teveel betalen! Geen afvalkosten.
  • Constante kwaliteit

Online beton bestellen

Nooit te veel beton, dus nooit te veel betalen

Beton bestellen? betongeleverd.nl levert verschillende producten met gebruik van een verrijdbare betoncentrale. Deze centrale kan op uw locatie of vanuit onze locatie zorgen voor exact de juiste hoeveelheid beton of andere mengsels. De machine bevat alle grondstoffen die nodig zijn om beton te maken, zoals zand, grind, water en cement. De samenstelling is op locatie naar wens aan te passen, zoals bijvoorbeeld met het toevoegen van een vertrager.

Beton op maat

Beton op maat houdt in dat u zelf aangeeft welk mengsel u nodig heeft. Twijfelt u welke beton voor uw project de juiste samenstelling heeft? Overleg dan met een van onze specialisten. Zij helpen u graag bij het bepalen van de uitgelezen samenstelling voor uw toepassing. Verschillende producten die we leveren:

Betonmolens en zelf uw beton maken is verleden tijd met onze verrijdbare betoncentrale. De beton op maat oplossing is ideaal voor vloerenbedrijven, aannemers, hoveniers, stratenmakers, tegelzetters en particulieren.

Beton laten storten

Wij zorgen voor uw betonproject. Bent u niet van plan om uw vloer, zwembad of ander project zelf te storten dan helpen wij u nog steeds verder. Wij zorgen ook voor de benodigde middelen voor uw perfecte vloer:

  • Betonafwerkers
  • Betonpompen
  • Wapening

Als u bijvoorbeeld een project heeft waar u zelf moeilijk bij kan, of waar u echte professionals naar wil laten kijken, kunnen wij u verder helpen. Neem dan direct contact op. Samen voor een project precies op maat en precies zoals u het wil!

Naast het leveren en storten van beton kunnen we ook glasvezelwapening uit voorraad leveren. De wapeningsnetten zijn 12 mm dik en hebben een afmeting van 2 bij 3 meter. Deze wapeningsnetten zijn vier keer lichter dan traditionele wapening en kunnen niet gaan roesten.